SIA “Eko Kurzeme” personas datu apstrādes paziņojums klientiem un citām saistītām personām un sīkdatņu politika

1. Informācija par pārzini

SIA “Eko Kurzeme”, reģistrācijas numurs 42103030389, juridiskā adrese Ezermalas 11, Liepāja, LV – 3401.

Saziņa pa tālr.63407315; 22013939, e-pasts: info@ekokurzeme.lv.

2. Kontaktinformācija saziņai par personas datu aizsardzības jautājumiem

Ja Jums ir radušies jautājumi saistībā ar šo paziņojumu vai Jūsu personas datu apstrādi, tad Jūs varat ar mums sazināties, izmantojot 1. punktā norādītos saziņas veidus.

3. Mūsu veiktās personas datu apstrādes vispārīgs raksturojums

Šajā paziņojumā ir aprakstīts, kā mēs veicam savu klientu, klientu pārstāvju/kontaktpersonu, izložu un loteriju dalībnieku, sadarbības partneru, interneta vietnes apmeklētāju un citu personu, kuru dati var nonākt mūsu rīcībā mūsu īstenotās komercdarbības ietvaros, personas datu apstrādi.

Mēs pieņemam, ka pirms mūsu tīmekļa vietnes izmantošanas vai kļūstot par mūsu klientu, Jūs esat izlasījuši šo mūsu paziņojumu un esat akceptējuši tā noteikumus. Šī ir aktuālā paziņojuma redakcija; mēs paturam sev tiesības veikt grozījumus un/vai ik pa laikam aktualizēt šo paziņojumu.

Šī paziņojuma mērķis ir sniegt Jums vispārīgu ieskatu par mūsu veiktām personas datu apstrādes darbībām un nolūkiem, tomēr lūdzam Jūs ņemt vērā, ka arī citos dokumentos (piemēram, pakalpojumu līgumos, sadarbības līgumos, loterijas noteikumos, interneta vietnes vai portāla izmantošanas noteikumos) var būt sniegta papildus informācija par Jūsu personas datu apstrādi.

Informējam Jūs, ka šajā paziņojumā ietvertie personas datu apstrādes noteikumi, attiecas tikai uz fizisku personu personas datu apstrādi.

Mēs apzināmies, ka personas dati ir Jūsu vērtība un apstrādāsim tos, ievērojot konfidencialitātes prasības, rūpējoties par mūsu rīcībā esošo Jūsu personas datu drošību.

4. Kādiem nolūkiem mēs apstrādājam Jūsu personas datus un kāds ir personas datu apstrādes juridiskais pamats?

Mēs apstrādāsim Jūsu personas datus tikai atbilstoši iepriekš nodefinētiem leģitīmiem nolūkiem, t.sk:

a) Pakalpojumu sniegšanai, kā arī līgumā noteikto saistību izpildei un nodrošināšanai:

Šī nolūka ietvaros mums būtu nepieciešams arī Jūs identificēt, nodrošināt atbilstošu maksājumu aprēķinu un nodrošināt maksājumu veikšanas procesu, sazināties ar Jums ar pakalpojuma sniegšanu un/vai līguma izpildi saistītajos jautājumos (t.sk. arī rēķinu izsūtīšanai), atsevišķos gadījumos arī nodrošināt nesamaksāto maksājumu piedziņu. Šim nolūkam un iepriekš norādītiem apakšnolūkiem mums varētu būt nepieciešami šādi personas dati: klienta, vārds, uzvārds, personas kods, adrese (objekta adrese, rēķina piegādes adrese), telefona numurs, e-pasta adrese.

Galvenie izmantojamie juridiskie pamati šo nolūku sasniegšanai ir:

  • līguma ar datu subjektu noslēgšana un izpilde (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta pirmās daļas b punkts);
  • Juridiska pienākumu izpilde (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta pirmās daļas c punkts);
  • Pārziņa leģitīmās intereses (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta pirmās daļas f punkts), piemēram, Jūs kā klienta, klienta un/vai sadarbības partnera kontaktpersonas identificēšana, saziņas ar Jums nodrošināšana.

b) Normatīvos aktos noteikto prasību attiecībā uz atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu sniegšanu izpilde vai citos normatīvajos aktos noteikto prasību izpilde:

Šī nolūka ietvaros mums būtu nepieciešams izpildīt gan atkritumu apsaimniekošanu regulējošo  normatīvo aktu prasības, gan arī grāmatvedības likuma prasības, arhīva likuma prasības un citos normatīvajos aktos noteiktās prasības.

Šim nolūkam mums varētu būt nepieciešams apstrādāt šādus personas datus: vārds, uzvārds, personas kods, objekta adrese, rēķina piegādes adrese, deklarēto iedzīvotāju skaits adresē.

Galvenie izmantojamie juridiskie pamati šo nolūku sasniegšanai ir:

  • Juridiska pienākumu izpilde (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta pirmās daļas c punkts).

c) Mārketinga aktivitāšu nodrošināšana

Šī nolūka ietvaros mēs varētu Jums nosūtīt komerciālos paziņojumus, nodrošināt Jūsu dalību mūsu organizētās loterijās un/vai izlozēs, kā arī publicēt materiālus no mūsu organizētiem publiskiem pasākumiem.

Šim nolūkam mums varētu būt nepieciešami vismaz šādi personas dati: vārds, uzvārds, telefona numurs, e-pasta adrese.

Galvenie izmantojamie juridiskie pamati šo nolūku sasniegšanai ir:

  • datu subjekta piekrišana (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta pirmās daļas a punkts);
  • līguma ar datu subjektu noslēgšana un izpilde (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta pirmās daļas b punkts);
  • Pārziņa leģitīmās intereses (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta pirmās daļas f punkts), piemēram, saziņas nodrošināšanai.

d) Drošības, mantisko interešu apdraudējuma novēršana un citu būtisku mūsu vai trešo personu leģitīmo interešu nodrošināšana

Šī nolūka ietvaros mums būtu nepieciešams veikt mūsu teritorijas, ēku un citu īpašumu videonovērošanu, veikt telefonsarunu ierakstus, izmantot personas datu apstrādātājus dažādu funkciju nodrošināšanai, nepieciešamības gadījumā, izpaust informāciju valsts iestādēm, apmainīties ar informāciju uzņēmumu grupas ietvaros, izmantot normatīvajos aktos piešķirtās tiesības savu leģitīmo interešu nodrošināšanai. 

Šim nolūkam mums varētu būt nepieciešams apstrādāt vismaz šādus personas datus: vārds, uzvārds, personas kods, objekta adrese, deklarēto iedzīvotāju skaits adresē, personas izskats (attēls), atrašanas vieta un laiks, un citi dati atbilstoši nepieciešamībai;

Galvenie izmantojamie juridiskie pamati šo nolūku sasniegšanai ir: 

  • Pārziņa leģitīmās intereses (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta pirmās daļas f punkts), piemēram, noziedzīgo nodarījumu atklāšanas nolūkos, parādu piedziņas nodrošināšanai.

e) Pakalpojumu pienācīgai nodrošināšanai 

Šī nolūka ietvaros nodrošinām tehnisko sistēmu un IT infrastruktūras uzturēšanu un pilnveidošanu.

Galvenie izmantojamie juridiskie pamati šo nolūku sasniegšanai ir: 

  • Pārziņa leģitīmās intereses (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta pirmās daļas f punkts).

5. Kas varētu piekļūt Jūsu personas datiem?

Mēs veicam attiecīgus pasākumus, lai apstrādātu Jūsu personas datus atbilstoši piemērojamiem tiesību aktiem un nodrošinātu, ka Jūsu personas datiem nepiekļūst trešās personas, kurām nav attiecīga tiesiskā pamata Jūsu personas datu apstrādei.

Jūsu personas datiem, pēc nepieciešamības, varētu piekļūt:

  1. mūsu darbinieki vai tieši pilnvarotās personas, kuriem tas nepieciešams darba pienākumu izpildei;

  2. personas datu apstrādātāji atbilstoši to sniegtajiem pakalpojumiem un tikai nepieciešamā apjomā, piemēram, auditori, finanšu vadības un juridiskie konsultanti, datu bāzes izstrādātājs/tehniskais uzturētājs, citas personas, kuras ir saistītas ar pārziņa pakalpojumu sniegšanu;

  3. valsts un pašvaldības iestādes tiesību aktos noteiktos gadījumos, piemēram, tiesībsargājošās iestādes, pašvaldības, nodokļu pārvaldes, zvērinātie tiesu izpildītāji;

  4. trešās personas, rūpīgi izvērtējot, vai šādai datu nodošanai ir atbilstošs juridiskais pamats, piemēram, parādu piedzinēji, tiesas, ārpustiesas strīdu risināšanas iestādes, maksātnespējas administratori, trešās personas, kuras uztur reģistrus (piemēram, iedzīvotāju reģistrs, parādnieku u.c. reģistri).

6. Kādus sadarbības partnerus personas datu apstrādē jeb personas datu apstrādātājus mēs izvēlamies?

Mēs veicam attiecīgus pasākumus, lai nodrošinātu Jūsu personas datu apstrādi, aizsardzību un nodošanu datu apstrādātājiem saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem. Mēs rūpīgi izvēlamies personas datu apstrādātājus un, veicot datu nodošanu, izvērtējam tās nepieciešamību un nododamo datu apjomu. Datu nodošana apstrādātājiem tiek veikta, ievērojot personas datu konfidencialitātes un drošas apstrādes prasības.

Šobrīd mēs varam sadarboties ar šādām personas datu apstrādātāju kategorijām:

  1. auditori, finanšu vadības un juridiskie konsultanti;

  2. IT infrastruktūras, datu bāzes īpašnieks/izstrādātājs/tehniskais uzturētājs;

  3. citas personas, kuras ir saistītas ar mūsu pakalpojumu sniegšanas nodrošināšanu.

Personas datu apstrādātāji laika gaitā var mainīties, veicot izmaiņas arī šajā dokumentā.

7. Vai Jūsu personas dati tiek sūtīti uz ārpus Eiropas Savienības (ES) vai Eiropas Ekonomiskās zonas (EEZ) valstīm?

Mēs nenododam datus uz valstīm, kas atrodas ārpus Eiropas Savienības vai Eiropas Ekonomiskās zonas.

8. Cik ilgi mēs glabāsim Jūsu personas datus?

Jūsu personas dati tiek glabāti tik ilgi, cik to glabāšana ir nepieciešama atbilstoši attiecīgiem personas datu apstrādes nolūkiem, kā arī saskaņā ar piemērojamo tiesību aktu prasībām.

Izvērtējot personas datu glabāšanas ilgumu, mēs ņemam vērā spēkā esošās normatīvo aktu prasības, līgumsaistību izpildes aspektus, Jūsu norādījumus, kā arī mūsu leģitīmās intereses. Ja Jūsu personas dati noteiktajiem nolūkiem vairs nav nepieciešami, mēs tos dzēsīsim vai iznīcināsim.

Zemāk mēs norādām izplatītākos personas datu glabāšanas termiņus:

  • personas datus, kas nepieciešami līgumsaistību izpildei - mēs glabāsim līdz līgums tiks izpildīts un kamēr izpildīsies citi glabāšanas termiņi (skat. zemāk);

  • personas datus, kas jāuzglabā, lai izpildītu tiesību aktu prasības, mēs glabāsim attiecīgajos normatīvajos aktos noteiktos termiņus, piemēram, likumā „Par grāmatvedību” ir noteikts, ka attaisnojuma dokumenti jāglabā līdz dienai, kad tie nepieciešami, lai konstatēt katra saimnieciskā darījuma sākumu un izsekot tā norisei, bet ne mazāks kā 5 gadus;

  • Datus, lai pierādītu savu saistību izpildi mēs glabāsim vispārējo prasības noilguma termiņu, saskaņā ar normatīvajos aktos noteiktiem prasījumu noilgumu termiņiem - 10 gadi Civillikumā, 3 gadi Komerclikumā un citiem termiņiem, ņemot vērā arī Civilprocesa likumā noteiktos termiņus prasību celšanai.

9. Kādas ir Jūsu kā datu subjekta tiesības attiecībā uz Jūsu personas datu apstrādi?

Personas datu atjaunošana

Ja ir notikušas izmaiņas personas datos, kurus Jūs esat mums snieguši, piemēram, izmaiņas personas kodā, saziņas adresē, telefona numura vai e-pasta maiņa, lūdzam Jūs sazināties ar mums un iesniegt mums aktuālos datus, lai mēs varētu sasniegt attiecīgos personas datu apstrādes nolūkus.

Jūsu tiesības piekļūt saviem personas datiem un labot tos

Saskaņā ar Vispārīgās datu aizsardzības regulas noteikumiem Jums ir tiesības piekļūt saviem personas datiem, kas ir mūsu rīcībā, pieprasīt to labošanu, dzēšanu, apstrādes ierobežošanu, iebilst pret Jūsu datu apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību Vispārīgā datu aizsardzības regulā noteiktajos gadījumos un kārtībā.

Uzņēmums ciena Jūsu tiesības piekļūt saviem personas datiem un tos kontrolēt, tāpēc, Jūsu pieprasījuma saņemšanas gadījumā, mēs uz to atbildēsim normatīvajos aktos noteiktajos termiņos (parasti ne vēlāk kā viena mēneša laikā, ja nav kāds īpašs pieprasījums, kas prasa ilgāku laiku, lai sagatavotu atbildi), un, ja būs iespējams tad attiecīgi labosim vai izdzēsīsim Jūsu personas datus.

Jūs varat iegūt informāciju par pie mums esošiem Jūsu personas datiem vai realizēt citas savas kā datu subjekta tiesības, kādā no sekojošiem veidiem:

  1. iesniedzot attiecīgu iesniegumu klātienē un identificējot sevi mūsu birojā (katru darba dienu no plkst. 10-16), vai atsūtot iesniegumu pa pastu, adrese: R.Blaumaņa iela 10, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150

  2. iesniedzot attiecīgu iesniegumu, nosūtot to uz mūsu e-pastu: info@jumis.lv ieteicams parakstīt to ar drošu elektronisko parakstu.

Saņemot Jūsu iesniegumu mēs izvērtēsim tā saturu un Jūsu identificēšanas iespēju, un atkarībā no attiecīgas situācijas paturam iespēju lūgt Jūs papildus sevi identificēt, lai nodrošinātu Jūsu datu drošību un izpaušanu attiecīgai personai.

Piekrišanas atsaukšana

Ja Jūsu personas datu apstrāde pamatojas uz Jūsu doto piekrišanu, Jums ir tiesības jebkurā brīdī to atsaukt un mēs turpmāk Jūsu personas datus, kurus apstrādājām uz piekrišanas pamata, vairs attiecīgam nolūkam neapstrādāsim. Tomēr informējam, ka piekrišanas atsaukšana nevar ietekmēt tādu personas datu apstrādi, kura ir nepieciešama normatīvo aktu prasību izpildei vai kura pamatojas uz līgumu, mūsu leģitīmām interesēm vai citiem normatīvajos aktos noteiktajiem pamatiem likumīgai datu apstrādei.

10. Kur Jūs varat sūdzēties saistībā ar personas datu apstrādi saistītiem jautājumiem?

Ja Jums ir kādi jautājumi vai iebildumi saistībā ar mūsu veikto Jūsu personas datu apstrādi, mēs aicinām vispirms vērsties pie mums.

Ja Jūs tomēr uzskatāt, ka mēs neesam spējuši savstarpēji atrisināt radušos problēmjautājumu un Jūs uzskatāt, ka mēs tomēr pārkāpjam Jūsu tiesības uz personas datu aizsardzību, Jums ir tiesības iesniegt sūdzību Datu valsts inspekcijai. Iesniegumu paraugus Datu valsts inspekcijai un citu saistītu informāciju Jūs varat atrast Datu valsts inspekcijas mājas lapā

(http://www.dvi.gov.lv/lv/datu-aizsardziba/privatpersonam/iesniegumu-paraugi/).

11. Kādēļ Jums ir jāsniedz mums savi personas dati?

Galvenokārt, mēs Jūsu informāciju ievācam, lai izpildītu uzņemtās līguma saistības, izpildītu mums saistošos juridiskos pienākumus un lai īstenotu savas leģitīmās intereses. Šajos gadījumos mums noteiktas informācijas iegūšana ir nepieciešama attiecīgu nolūku sasniegšanai, līdz ar to šādas informācijas nesniegšana var apdraudēt darījuma attiecību uzsākšanu vai līguma izpildi. Ja dati nebūs nepieciešami obligāti, bet to iesniegšana varētu palīdzēt uzlabot pakalpojumu, vai piedāvāt Jums izdevīgus līguma nosacījumus un/vai piedāvājumus, pie datu ievākšanas mēs norādīsim, ka datu sniegšana ir brīvprātīga.

Papildus vēlamies informēt Jūs par galvenajām normatīvo aktu prasībām attiecībā uz personas datu apstrādi:

  1. Atkritumu apsaimniekošanas likums un uz tā pamata izdotie Ministru kabineta noteikumi nosaka, ka sadzīves atkritumu radītāja pienākums ir noslēgt līgumu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu ar uzņēmumu, kas ir noslēdzis līgumu ar attiecīgo pašvaldību, un līgumā ir jāiekļauj sekojoša obligātā informācija: vārds, uzvārds, personas kods, objekta adrese, adrese rēķinu saņemšanai (ja vēlas tos saņemt pa pastu), tālrunis, e-pasts (ja ir), deklarēto iedzīvotāju skaits objektā,

  2. Likums „Par grāmatvedību” nosaka personas datu norādīšanu saimnieciskā darījuma dokumentā (līgumā), kura dalībnieks ir fiziskā persona: vārds, uzvārds, personas kods (ja personai tāds piešķirts), personas norādītā adrese vai, ja tāda nav norādīta, deklarētās dzīvesvietas adrese.

12. Kā mēs iegūstam Jūsu personas datus?

Jūsu personas datus mēs varam iegūt kādā no šiem veidiem:

  1. savstarpēja līguma slēgšanas procesā, iegūstot datus no Jums;

  2. ja līgums tiek slēgts ar trešo personu un tā ir norādījusi Jūs kā kontaktpersonu vai pakalpojuma lietotāju;

  3. no Jums, ja Jūs iesniegsiet mums kādus iesniegumus, e-pastus, zvanīsiet mums;

  4. no Jums, ja Jūs pierakstāties mūsu pakalpojumiem tiešsaistē;

  5. no Jums, veicot autorizāciju tīmekļa vietnē www.ekokurzeme.lv;

  6. tīmekļa vietnē ww.ekokurzeme.lv, izmantojot sīkdatnes (cookies);

  7. atsevišķos gadījumos no trešo personu datu bāzēm, piemēram, vērtējot Jūsu kredītspēju, varam iegūt datus no trešām personām šī nolūka sasniegšanai;

  8. no videonovērošanas ierakstiem.

13. Vai Jūsu personas dati tiek izmantoti automatizētu lēmumu pieņemšanā?

Mēs Jūsu datus neizmantojam automatizēto lēmumu pieņemšanā. 


Ar videonovērošanas datu apstrādes paziņojumu var iepazīties ŠEIT

Ar personāla atlases datu apstrādes paziņojumu varat iepazīties ŠEIT.


 

Sīkdatņu lietošana tīmekļa vietnē www.ekokurzeme.lv

Uzņēmuma SIA "Eko Kurzeme” tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes, lai personalizētu saturu un nodrošinātu jums labāku lietotāja pieredzi. Izmantojot Eko Kurzeme tīmekļa vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izvietošanai. Jūs varat kontrolēt un pārvaldīt sīkdatnes, izmantojot savu pārlūkprogrammu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka sīkdatņu noņemšana vai bloķēšana var ietekmēt jūsu lietotāja pieredzi, un pastāv iespēja, ka dažas funkcijas var nebūt pieejamas.

Kas ir sīkdatne?

Sīkdatne ir neliela izmēra teksta datne, ko vietnes serveris pārsūta apmeklētāja (jūsu) pārlūkprogrammai (piemēram, Internet Explorer, Firefox, Google Chrome u.c.), lai tā to saglabātu lietotāja ierīces (piemēram, datora, planšetes vai mobilā tālruņa) iekšējā atmiņā. Sīkdatnes galvenais mērķis ir atpazīt ierīci, ar kuru apmeklētājs piekļūst tīmekļa vietnei, tādējādi nodrošinot tīmekļa vietnes saturu, kas īpaši pielāgots katram tīmekļa vietnes apmeklētājam, kā arī sniegt statistiku vietnes īpašniekam, kas ļauj papildus uzlabot vietnes darbību.

Sīkāka informācija par papildu pārlūkprogrammām un ierīču veidiem atrodama šeit: http://www.aboutcookies.org/ vai http://www.cookiecentral.com/faq/.

Kā kontrolēt vai izdzēst sīkdatnes?

Lielākā daļa pārlūkprogrammu jums ļauj skatīt, pārvaldīt, izdzēst un bloķēt sīkdatnes konkrētā tīmekļa vietnē. Plašāk lasiet: https://www.aboutcookies.org/. Jūs varat izdzēst visas sīkdatnes, kuras ir jūsu datorā, un lielāko daļu pārlūkprogrammu var iestatīt tā, lai tiktu bloķēta sīkdatņu ievietošana datorā. Taču tādā gadījumā jums manuāli būs jāpielāgo iestatījumi ikreiz, kad apmeklēsiet tīmekļa vietni, turklāt pastāv iespējamība, ka daži pakalpojumi un funkcijas nedarbosies. Papildu informāciju par sīkdatnēm, tostarp par to, kādas sīkdatnes ir iestatītas Jūsu datorā vai mobilajā ierīcē un kā tās iespējams pārvaldīt vai izdzēst, varat iegūt tīmekļa vietnē: https://www.aboutcookies.org/. Atcerieties, ja jūs izdzēsiet visas sīkdatnes, tad pazudīs jums iestatītās preferences, tostarp iespēja atteikties no sīkdatnēm, jo šai funkcijai pašai ir nepieciešams ievietot sīkdatni jūsu ierīcē.

Izmantotās sīkdatnes www.ekokurzeme.lv tīmekļa vietnē:

Sesijas sīkdatnes

Šīs sīkdatnes saglabājas jūsu pārlūkprogrammā tikai attiecīgās pārlūkprogrammas sesijas laikā, t.i., līdz brīdim, kad būsiet izgājis no attiecīgās tīmekļa vietnes.

Pastāvīgās sīkdatnes

Šīs sīkdatnes saglabājas jūsu pārlūkprogrammā arī pēc sesijas (ja vien jūs tās neizdzēsīsiet).

Izpildes sīkdatnes

Sīkdatnes vāc informāciju par to, kā jūs izmantojat attiecīgo tīmekļa vietni, piemēram, fiksējot apmeklētās tīmekā vietnes lapas, kļūdu paziņojumus; tās nevāc personas datus; turklāt savāktā informācija tiek apkopota, nodrošinot tās anonimitāti. Izpildes sīkdatnes izmanto, lai uzlabotu tīmekļa vietnes darbību.

Tehniskās sīkdatnes

(ROUTEID, JSESSIONID) – to mērķis ir nodrošināt tīmekļa vietnes darbību un funkcionalitāti, lai tīmekļa vietnes izvēlnes un funkcijas darbotos pareizi. Bez šīm sīkdatnēm tīmekļa vietnes darbība nav iespējama.

Funkcionālās sīkdatnes

([siteprefix]_cookie,sfrmap, sfrsvc,has_js, SESS<random hash>) – to mērķis ir padarīt tīmekļa vietnes lietošanu ērtāku. Šīs sīkdatnes nav primāri nepieciešamas tīmekļa vietnes funkcionēšanai, bet padara tīmekļa vietnes lietošanu ērtāku un personalizētāku, kā arī nodrošina meklēšanas rīka darbību tīmekļa vietnē. Šajā tīmekļa vietnē izmanto vai var tikt izmantotas arī šādas trešo personu sesijas un pastāvīgās sīkdatnes:

Analītiskās sīkdatnes

(utma, utmb, utmc, utmz) – Eko Kurzeme izmanto Google Analytics rīku, lai statistikas vajadzībām iegūtu informāciju par tīmekļa vietnes unikālo apmeklējumu skaitu, katra tīmekļa vietnes apmeklētāja pavadīto laiku tīmekļa vietnē, noteiktu apskatītās tīmekļa vietnes sadaļas, u.tml. Vairāk informācijas par Google Analytics rīku un to izmantotajām sīkdatnēm skatīt zemāk.

Google kartes sīkdatnes

(NID, PREF) šīs sīkdatnes reģistrē Google karšu izmantošanu Eko Kurzeme tīmekļa vietnē. Google konfidencialitātes politika ir pieejama https://policies.google.com/privacy

Youtube sīkdatnes

(VISITOR_INFO1_LIVE, use hitbox) – šo sīkdatņu mērķis ir apkopot anonīmu statistiku par izvietotajiem video materiāliem YouTube tīmekļa vietnē.

Google Analytics sīkdatnes

Uzņēmuma SIA "Eko Kurzeme" tīmekļa vietnē www.ekokurzeme.lv ir uzstādīts “Google Inc” izveidotās programmas “Google Analytics” veidotās sīkdatnes. “Google Analytics” sīkdatņu izmantošanas nolūks ir uzņēmuma tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošana un satura pielāgošana tās apmeklētāju vajadzībām. Šim nolūkam tiek apkopota standarta žurnālierakstu informācija (pieslēguma laiks, ilgums, IP adrese) un anonīma informācija par jūsu darbībām tīmekļa vietnē.

Šo sīkdatņu radītā informācija par to, kā jūs izmantojat tīmekļa vietni, tiek nosūtīta uz „Google” serveriem ārvalstīs (kuri var neatrasties Latvijā vai Eiropas Savienībā) un tur saglabāta. Saskaņā ar “Google Inc.” pakalpojumu sniegšanas noteikumiem un “Google Analytics” pakalpojuma sniegšanas noteikumiem. Google minēto informāciju izmantos, lai uzņēmuma vajadzībām izvērtētu, kā jūs lietojat tīmekļa vietni, un lai sagatavotu pārskatus par apmeklētāju aktivitātēm tīmekļa vietnē.

Jūsu IP adrese, pielietojot IP-anonimizāciju (dzēšot Jūsu IPv4 adreses pēdējo oktetu, kā arī IPv6 adreses pēdējos 80 bitus atmiņā iestata uz nulli) Eiropas Savienības vai Eiropas Ekonomiskās zonas teritorijā tiek saīsināta un tikai izņēmuma gadījumos var tikt nodota apstrādei Amerikas Savienoto Valstu teritorijā esošajos “Google” serveros.

Uzņēmums sīkdatnes neizmantos un to neļaus darīt nevienai trešajai personai nolūkā atrast vai vākt jebkādu identificējamu personas informāciju par tīmekļa vietnes www.ecobaltiavide.lv apmeklētājiem. Jūs varat atteikties izmantot “Google Analytics” sīkdatnes, lejupielādējot un instalējot papildrīku Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Trešās puses sīkdatnes, kas tiek izmantotas Eko Kurzeme vietnē

 

 

Sīkdatne : Sīkdatnes rīks: Sīkdatnes funkcija: Sīkdatnes tips: Mērķis: Derīguma termiņš:
PHPSESSID ekokurzeme.lv  Uz PHP valodas bāzēta sīkdatne. Visas sesijas sīkdatnes, kas saglabā gan pirkuma groza saturu, gan back pogas utt. Pirmās puses sīkdatne Funkcionalitāte  Pēc sesijas
_atuvc ekokurzeme.lv  Sīkdatne nodrošina AddThis servisa  šērošanas iespējas, lai lietotāji var dalīties ar saturu no šīs mājaslapas. Sīkdatne pieglabā informāciju par to, cik daudz "share" ir veikti. Pirmās puses sīkdatne Funkcionalitāte  1 gads
_ga Google GA sīkfails, kas ļauj atšķirt unikālus lietotājus lapā. Iekļauts katras vietnes lapas pieprasījumā un tiek izmantots, lai aprēķinātu apmeklētāju skaitu, sesiju ilgumu. Pēc noklusējuma tā darbība beidzas pēc 2 gadiem, bet šo rādītāju iespējams pielāgot.  Pirmās puses sīkdatne Performance 2 gadi
_gat Google Unikāls vietnes GA identiātes kods ar kura palīdzību iespējams veikt personalizētu datu uzskaiti. _gat sīkfails tiek lietots, lai kontrolētu pieprasījuma biežumu. Pirmās puses sīkdatne Performance 1 min
_gid Google Reģistrē unikālu ID, kas tiek izmantots, lai veidotu statistiku kā lietotājs izmantoja tīmekļa vietni. Pirmās puses sīkdatne Performance 24 stundas 

 

Pirmās puses sīkdatnes tiek uzglabātas uz mūsu tīmekļa vietnes infrastruktūras. Tās iespējams atpazīt pēc mūsu lapas domēna nosaukuma. Savukārt, trešās puses sīkdatnes nepieder mums un šādu mājas lapu domēna nosaukumi atšķiras no mūsu mājas lapas domēna. Trešās puses sīkdatnes arī var tikt saglabātas jūsu ierīcē, no kuras pārlūkojat mūsu tīmekļa vietni. Par šīm sīkdatnēm vairāk var uzzināt, apmeklējot attiecīgās trešās personas interneta vietni.
 Mēs izmantojam pārbaudītas un uzticamas trešās puses, kā arī regulāri sekojam trešo pušu darbībām, lai nodrošinātu pienācīgu Jūsu personas datu drošību.

Informācija par Pārzini un Datu aizsardzības speciālistu:

Pārzinis ir  SIA "Eko Kurzeme". Juridiskā adrese: Ezermalas iela 11, Liepāja, LV-3401 , reģistrācijas numurs:  42103030389 , epasts: info@ekokurzeme.lv

Ja jums ir kādi jautājumi, ierosinājumi vai sūdzības saistībā ar to, kā mēs apstrādājam izmantojam jūsu sīkdatnes, lūdzam sazināties ar mums, rakstot uz e-pastu dati@ekokurzeme.lv vai zvanot  22013939.

 


Atkritumu šķirošanas vietas Liepājā un Aizputes novadā

Atkritumu šķirošanas vietas Liepājā un Aizputes novadā

Kontaktinformācija

Tālrunis: 22013939
Certificate

Eco Baltija grupas uzņēmums. Uzzini vairāk www.ecobaltia.lv

Privātuma politika

Lietojot ekokurzeme.lv vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai saskaņā ar mūsu Privātuma  un sīkdatņu politikai.